tirsdag 19. april 2016

[ a n a n a s ]


A n a n a s - har du sett noe så kult? Jeg er helt fasinert av den lille ananasen jeg kjøpte her om dagen. Er veldig spent på om jeg klarer å holde liv i den over lengre tid! Jeg er ikke akkurat kjent for å ha grønne fingre og jeg kan ikke ha planter som krever alt for mye oppmerksomhet. 

Nytt skap har kommet på plass i stua, jeg fant det i en b r u k t b u t i k k og bare måtte ha det med hjem! Det har fått et strøk maling - samme farge som vi har på badet. Litt usikker på om det ble for sukkersøtt, kan skje det hadde vært finere med en litt knall gul farge.... "tenke tenke"

Det er ikke bare i forhold til skapet jeg er vinglete, jeg er litt v i n g l e t e når det kommer til farger i 1.etasje også.
Nå er jo begge stuene relativt nymalte, men jeg klarer liksom ikke helt å falle til ro med den okergule fargen. Den er skikkelig fin på dagtid, men forandrer seg mye når det blir mørkt. Så spørsmålet er om jeg skal finne en annen farge...igjen... tør jo neste ikke si det til han andre her hjemme ;) 
Jeg snuser litt på en mørkegrønn farge, men får la det modnes litt før jeg kjøper maling

Godt det snart er s o m m e r, så kan jeg bruke energi på å jobbe i hagen i istedenfor å male!


:)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar