onsdag 20. april 2016

[ 1 0 t i n g - v å r ]

Det er vår i lufta! Selv om t e m p e r a t u r e n er litt ustabil er det allikevel deilig å våkne til fuglekvitter og solskinn.


Her er 10 ting jeg liker med våren

 1. hvitveis som s n u p p ha plukka. De er neste uten stilk og helt umulig å sette i vann av den grunn, men sååå skjønne. (de på bildet har hun fått litt hjelp med ;)
 2. kaffe på trappa, i solskinn
 3. lysegrønt skjær i trærne og hvitt teppe av h v i t v e i s på bakken
 4. vårsko - jeg kjøpte mange nye da jeg var i Amsterdam og nå er det bare å finne de frem! stripete, blomstrete, ensfarga, sneakers og helt til slutt så kan man ta frem sandalene
 5. gå hjem fra jobb når det fremdeles er lyst og så er det jammen lyst langt utover kvelden også. Det skjedde veldig fort i år, plutselig er det lyst leeenge.
 6. vekk med stor vinterjakke, jatakk til vårjakka! 
 7. planlegge ferien! 3 uker i juli skal planlegges. Siden G jobber om s o m m e r e n må snupp og mams ta ferie alene - hvor skal vi dra i år mon tro... det blir iallefall et sted vi kan ha det moro, masse moro er topp!
 8. 17.mai - enda mer gøy når man har fått barn! Is og t o g og fine folk :)
 9. shopping på hagesenter. Åååå så mye fint og så mye gøye ting å kjøpe. Planlegge litt spiselig som skal plantes. Jeg tror vi går for mye av det samme som i fjor og kanskje noe nytt og spennende! 
 10. glade folk! Vi prater mer med hverandre når vi treffes ute, mye mer sosialt og hyggelig

og så....

3 ting jeg ikke liker med våren

 1. b u n a d e n... det er jo ikke akkurat våren sin feil at jeg ikke liker bunaden nå, men den passa ikke til 17.mai i fjor og i år trenger jeg ikke prøve den engang - jeg VET jeg ikke får den igjen. Jeg lova meg selv at jeg skulle komme inn i den til 17.mai i år, jaja vi ser hvordan det gikk ;) Ut å kjøpe nye klær til 17.mai. 
 2. sykkelfolk som på liv og død MÅ sykle i veien og ikke på s y k k e l s t i.
 3. raking..herregud så kjedelig å rake! 


4 kommentarer: