mandag 1. juni 2015

[ P Å H y l l a ! ]Jeg klarer sjelden å slå meg til ro med løsninger jeg ikke trives med. Etter at jeg malte  k j ø k k e n e t har jeg bytta ut hylla på veggen en gang allerede. Den jeg først satte opp var for kort og for dyp, og i tillegg var den alt for høyt oppe på veggen. Nå er jeg veldig fornøyd med både hylle og oppheng. Jeg endte opp med å kjøpe h y l le k n e k t e r på Clas Ohlson og en planke på Maxbo, og så malte jeg alt i samme farge som veggen.

Et lite bilde fra House of Rym har fått plass på hylla, jeg synes fargen på bildet passet så godt til den svarte veggen. R a m m e n kjøpte jeg på den lokale gjenbruksbutikken. Det er så mye fint der at jeg har problemer med å forlate butikken tomhendt.

Og så var det de flisene da... Nå blir det e n d e l i g blitt orden på saken! Pappa er så snill at han har sagt han skal sette de opp for meg, gjett om jeg er glad! Gleder meg som en liten unge til å få de fine, grønne flisene på kjøkkenveggen!

Kalenderen viser 1.juni idag, men det er ikke mye som minner om sommer. Fytti, det blåser katter og kaniner, jeg orker så vidt å stikke nesa utenfor døra. Det eneste positive med kaldt vær er at man ikke får dårlig samvittighet for å prioritere ting som skal gjøres inne. 


4 kommentarer:

  1. Så stilig med sort hylle og sort vegg:-)

    SvarSlett
  2. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

    SvarSlett