søndag 12. mai 2013

En ny verden!På interiørfronten skjer det svært lite for tida, sånn bortsett fra planlegging og innkjøp til lille frøkna skal komme. Både seng og ny kommode er i hus, og på fredag bestilte jeg vogn, så nå har vi i alle fall kommet et skritt på vei. Dette med babyting er jo helt nytt, så mye å velge i, og så mye å sette seg inn i… rett og slett en jungel av barnevogner, bilseter og annet stæsj! Heldigvis en morsom jungel å utforske ;) Har du noen tips på ”må ha” eller ”helt bortkasta å kjøpe” så blir jeg glad!

Litt bilder fra stua i dag, ommøblering i bokhylla og bildet har fått ny plass over stolen.

Hjertet gleder seg til kort arbeidsuke også neste uke, jeg liker mai!

Fin søndag til deg!
9 kommentarer:

 1. så flotte bilder du har!!
  god søndag til deg også:)
  xxx
  Mari

  SvarSlett
 2. så koselig m jente på vei! gratulerer!:) kos deg i barnejungelen - den er veldig kjekk å være i!:) har ikke så mye tips.. mn vi klarte oss fint uten barnesikring av alle skaper og sånt, eneste vi brukte var sånne å putte i stikkontaktene.. så ikke gidd å skru opp det overalt! vertfall ikke før du ser at du har fått ei totalt umulig rampejente;)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ein liten skatt på veg! Stolen du har trekt om ovanfor er berre såå lekker! Har bestilt meg stoff sjølv for å trekke om, men dessverre er eg meir nøytral i mitt valg av farge!

  *god søndag!

  SvarSlett
 4. Hei!
  To ting jeg skal ha om det blir flere små her:
  1) base til bilstolen, klikk in og ut i stedenfor å feste hver gang!!!
  2) Baby bjørn vippestol. Da jeg fant ut hvor genial den er var Stella allerede nesten for stor.

  Håper formen er bra :)
  klem!

  SvarSlett
 5. No er det lenge sidan eg var i den jungelen, minstemann er 10 år, men det eg husker at eg hadde mykje nytte av var Baby Bjørn bæresele. Då hadde eg armane fri samtidig som eg hadde kontroll og nærhet til bebissen :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 6. Hei!

  Fine bilder!
  Jeg har ingen tips til deg! Jeg har jo bare vært i hundejungelen til nå! haha Og kan skrive under på at det er lett for å kjøpe litt mer enn hva man trenger, når man ikke helt vet hva man trenger! :) Men jeg ser at et par venninner av meg har hatt stor glede av å bruke bæresjal til de små.

  Klem

  SvarSlett
 7. deilige duse bilder!
  Utrolig vanskelig å orientere seg i den jungelen også, men hvis jeg skal nevne noe jeg ville hatt fra dag en så er det bæresjal,vugge, ett LETT bilsete med base som helst kan festes til understellet på vognen din.. det savner jeg veldig siden min lille løve aldri sover i vogna hvis jeg flytter henne fra bilsete...dvs jeg har en hylende skrikende sinna frøken HVER gang jeg skal på farmastredet...flaut....
  stor klem

  SvarSlett
 8. Spennende med en ny verden vennen :-)
  Klem

  SvarSlett
 9. Bleiebøtte er faktisk noe vi ble avhengig av! Ser ikke fin ut, men der fikk det praktiske seire ;)
  Har forresten et pent brukt stellebord m skuffer og badekar for salg! 2400 nytt, men tenker å ta 500. I fargen whitewash. Tenkte å nevne det siden vi bor i nærheten av hverandre ;)
  Ellers ville jeg ikke kjøpt for mye sånne små-dingser før du ser at du virkelig trenger det. Butikkene har åpent selv etter at prinsessa kommer til verden hi, hi.
  Sååå kjekt at du skal bli mor :)
  Lykke til videre.
  Fin stol forresten! Glemte jo nesten helt interiøret nå jeg ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett