mandag 11. mars 2013

Vår og vær og litt persille!Som jeg skrev i går så lengter jeg utrolig mye etter vår og sommer. Hvis du spør de som kjenner meg så kan de nok bekrefte at jeg ikke er spesielt glad i kaldt vær. Slenger du på regn og vind i tillegg så blir jeg nokså grinete, jeg er rett og slett værsyk. 

Så tenker du kanskje (hvis du har registrert at jeg bor i Sandnes) ”hvorfor i himmelens navn bor den jenta i Rogaland da????” Ja, det er et godt spørsmål. Svaret er jo selvfølgelig såre enkelt, det er en mann her….  Så da ofrer man 365 solskinnsdager i Vestfold 
(hoho – det kjennes i alle fall sånn ut når man sitter her borte i vind og ruskevær) for kjærligheten.  Valget er jo i grunn veldig enkelt, jeg ville jo aldri bytta, men gjett om jeg gleder meg til gradestokken kryper over 15 grader!

Ting med våren som gjør meg lykkelig:

Gå ut uten jakke og med lette vårsko
Sette seg ut i solveggen med en bok
Grønne knopper på trærne og Hestehov i veikanten
Tørr asfalt
Fuglekvitter
Ha terrassedørene åpne så hele huset fylles av deilig frisk luft

Vår tra la la Vår tra la la Vår 

Lille persille har ingenting med innlegget å gjøre, men kanskje han overlever helt til lufta blir varmere slik at han kan plantes ut… hvem vet…

Hva synes du er det best med våren?

3 kommentarer:

 1. Hva gjør man ikke for kjærligheten ;)
  Kan med hånda på hjerte si jeg er like værsyk, jeg bor dog på østlandet, i ett snøland uten like ;)
  Kulden spesielt, er ikke min venn, fryser meg igjennom vinteren sur og grinete ;) Meeen snart vår og varme nå!
  Hipp hurra!
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg elsker vår!

  Fabelaktig mandag og start på uken <3
  klemklem

  SvarSlett
 3. Jeg bor jo også i Rogaland pga kjærligheten - og sånn værmessig så er det det samme vestlandsværet der jeg kommer fra, så den delen det går for det samme.. Jeg registrerer noen snøfnugg som daler ned utenfor vinduet og gleder meg også til varmere dager!!
  :)

  SvarSlett