torsdag 17. mars 2016

[ a m s t e r d a m ]Da har jeg vært en liten tur i A m s t e r d a m igjen, helgetur med ei venninne. Jeg elsker den byen!

Her kommer et lite bilde-ras og noen tips til butikker, hotell og spisesteder.

Vi bodde på The Times Hotel som ligger midt i sentrum. Koselig lite hotell med god service. Rommet vårt var forholdsvis lite, men det er jo veldig mange hotellrom i Amsterdam - iallefall hvis du bor på et av hotellene som ligger langs kanalen. Vi var veldig fornøyd og det er absolutt muligheter for at jeg kommer til å bo her neste gang jeg skal til byen.
Vi testet indisk - Koh-I-Noor. Vanvittig god mat, kanskje den beste indiske jeg har smakt! Restauranten var liten, men stappfull. Kjempegod stemning!

Kveld 2 ble det middag på Miu. Veldig god mat, men litt forvirrende med konseptet "spis så mye du vil" Her skal man bestille 5 retter i 5 omganger. Vi kom litt sent og fikk dårlig tid, spiste litt fort og ble alt for mette. (noe som  i grunn er et godt tegn ;). Stedet er nok perfekt hvis man tar en skikkelig helaften og kan bruke god tid til å spise.

Siste kvelden ble det tapas i Jordaan, på Tapas Cafe Duende. God mat og veldig hyggelig personalet.


Bortsett fra masse god mat så har vi også vært innom et knippe fine butikker. Amsterdam er jo full av herligheter, jeg kommer med noen tips i neste innlegg!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar