søndag 3. mai 2015

[ W A R M B L U S H !]

Jeg har kommet inn i en god periode når det gjelder å få ting gjort. Det har sannsynligvis noe med at hverdagen har blitt betydelig mer hektisk, og da er det godt med litt tempo og struktur på det som skal gjøres på hjemmebane. Siden vi har kjøpte ny sofa til gangen tenkte jeg det kunne passe med ny farge på veggen. Jeg har fundert litt på det nye fargekartet til Jotun, og når fargen på sofaen så ut til å matche "W a r m  b l u s h", ja da var det jo bare å hive seg rundt!

Jeg har brukt Pure Colour maling og det fine med den, i tillegg til at det er fantastisk fin og matt, er jo at man kan male strøk 2 etter bare to timer. Sånn liker jeg, bli ferdig med tingene i en fei... Det kjedeligste jeg vet er å male med oljemaling som skal tørke en liten evighet... 

Så her er et "underveis" bilde, gleder meg til å vise frem resultatet!4 kommentarer:

 1. Spennende farge. Gleder meg til å se resultatet. God arbeidslyst :-). Selv driver jeg å rydder og tømmer litt for å kunne male et rom før jeg skal ha visning.. Dessverre er ikke arbeidslysten til stede her. Er vel bare å brette opp armene og sette igang. Happy søndag! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo alltid litt skummelt å velge en utradisjonell farge, men denne ble overraskende fin til de nye sofaen.
   Ikke noe moro når man må "pliktmale", skjønner godt at arbeidslysten er litt fraværende da :)
   Finfin søndag til deg :)

   Slett
 2. Oi, så spennende - flott farge!!
  Er helt topp med maling som tørker FORT! :)

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er veldig kjekt, iallefall for en utålmodig sjel som meg hihi :)

   Finfin kveld til deg også :)

   Slett