tirsdag 5. mai 2015

[ R O M A ! ]

Vi reiser snart til R o m a! 
Ingen av oss har vært der før så jeg tar gjerne imot tips om ting vi bør få med oss! Ikke sånn typisk turist-ting, det regner jeg med vi finner ut av uansett, men de små h e m m e l i g h e t e n e som ikke alle andre vet om :)

Så har du noe på lur blir jeg kjempeglad for å høre!

Bildet lånt her

5 kommentarer:

 1. Oh... Heldige du :D Har ingen andre tips enn å nyte maksimalt av den flotte byen. Det er mitt store drømmereisemål også :)

  Er du interessert i giveaway tipser jeg om et i dagens blogginnlegg. Velkommen inn om du vil :)

  SvarSlett
 2. Åhhh, heldige deg! Vi giftet oss der for 4 år siden - på den norske ambassaden. Gode minner i fleng! Gå i gatene i området som heter Trastevere, velg og vrak blant koselige restauranter og sleng dere ned med et glass vin midt på blanke formiddagen. God tur! :-) Eia var jeg der….!

  SvarSlett
 3. Noe av det mest spesielle og ukjente jeg har sett i Roma er denne krypten: http://www.fodors.com/world/europe/italy/rome/things-to-do/sights/reviews/capuchin-crypt-180063
  http://en.wikipedia.org/wiki/Santa_Maria_della_Concezione_dei_Cappuccini
  Den ligger under kirken Santa Maria della Concezione. Utrolig spesielt. Vakkert på en bisarr måte.
  Et annet tips til noe spesielt, er Basilica San Clemente. Under denne ligger det et Mitra-tempel. Et spennende eksempel på religionsforfølgelse, samt på måten dagens Roma er bygget oppå det eldre Roma.
  http://basilicasanclemente.com/eng/
  Eller er det som det skrives over her, fint å rusle i Trastevere, området jeg vil tro bildet ditt er hentet fra.
  Et generelt tips: mat på de store, åpne plassene (piazzaene) er som oftest overpriset og høyst ordinær. Gå litt inn i smugene, feks ved Piazza Navona, så finner du mye bedre mat og bedre service for en mye bedre pris!
  God tur!

  SvarSlett