mandag 6. april 2015

[ N Y E Tider! ]


Påsken har i år blitt et slags skille, en avslutning på noe gammelt og en b e g yn n e l s e på noe som kommer til å bli annerledes. En ny hverdag har startet, og jeg gleder meg til å ta fatt på andre oppgaver.

Som så mange andre har jeg hatt en del tanker rundt dette med blogging, om det er liv laga eller om jeg rett og slett skal kaste inn håndkle. Det har blitt et innlegg i ny og ne, men ikke på langt nær så hyppig som det var før. Interiør-interessen er minst like stor som den var tidligere, men den har kanskje endret seg på et vis. Jeg merker at jeg er mindre fokusert på t i n g og mer opptatt av hvordan interiøret fungerer i hverdagen. Det er nok et resultat av ny familiesituasjon, men det har vel også litt med at jeg ser hva jeg trives med, og at jeg ikke er så opptatt av hva alle andre liker og mener.

Jeg kjenner fremdeles h j e r t e b a n k-f ø l e l s e n og den er kanskje enda sterkere nå når jeg oppdager ting jeg liker. Jeg har en tendens til å falle inn i «inspirasjonsverdenen» min, og den kreative siden er på ingen måter død, den har bare vært litt bortgjemt i det siste.

Jeg skulle ønske døgnet hadde sånn ca dobbelt så mange timer sånn at jeg kunne holde på med alle de tingene jeg trives med. Men så er jo 24 timer det jeg må forholde meg til da, og da er det jo rett og slett bare en ting å gjøre – prioritere. Så nå er det struktur som gjelder og bloggen skal opp å gå igjen – men den kommer til å ha et litt annet fokus enn den har hatt tidligere.

Håper D U har lyst til å henge med!  6 kommentarer:

 1. Forfriskende innlegg!
  Jeg er vel litt som deg som fremdeles er like interessert i interiør, men ikke noe flink til å dokumentere det lenger. Lenge har lurt på om jeg skal fortsette med bloggingen... og enda ikke bestemt meg. Tenker heller at jeg får ta det som det kommer. Blogge når jeg vil, ikke fordi jeg må.
  Hvem vet.. våren og sommeren bringer jo med seg tiltakslyst. Kanskje jeg finner "lysta" til å blogge igjen da. :) Gleder meg til å følge deg videre. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, høres ut som vi har hatt litt av de samme tankene. Jeg vil gjerne fortsette for jeg synes det er veldig moro. Jeg er bare litt i forandringsmodus :) Veldig kjekt at du følger med videre :)
   Plutselig så sees vi!
   Klem

   Slett
 2. Åhhh! Fortsett å lage blogginnlegg´a - please! Jeg oppdaget jo bloggen din så alt for sent og digger den noe så innmari rått, hehe. Stilen din er forfriskende annerledes enn mainstreamen, liker utrolig godt måten du kombinerer gammelt med nytt. Personlig, lekent og estetisk vakkert, spør du meg. Skjønt, den rette motivasjonen må jo være tilstede for å blogge, og det gjelder jo å være tro mot det man kjenner er rett for en selv. Livet forandrer seg jo og jeg kjenner meg sånn igjen i at døgnet har alt for få timer i fht å få satt alle kreative prosjekter ut i live. Men, den som venter på noe godt kan som kjent vente lenge. Sånn tenker jeg om blogger jeg liker godt. Jeg kan vente lenge på hvert innlegg fra deg, for det som legges ut er alltid så inspirerende, etter min smak :-) Gleder meg til å se hvor ferden din går videre. Endringer er spennende - og dette høres gjennomtenkt og viktig ut. Håper påska har vært god. Klemmer fra Beate - for anledningen hjemme fra jobb, i konstant skytteltrafikk mellom soverom og omgangssyke familiemedlemmer. Digg, - not!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ååååå for en utrolig fin kommentar, du gjør meg skikkelig glad :) Jeg kommer ikke til å slutte, bloggen kommer nok bare til å bli bittelitt annerledes, kanskje ;) Det er så mye som skjer i Linnea-verdenen nå så jeg må få litt orden på alt i topplokket!
   Håper alle er på beina igjen hos dere, omgangssyke er noe skikkelig dritt!
   Klem

   Slett