torsdag 30. april 2015

[ K J Ø K K E N ]

Jeg malte to av kjøkkenveggene i fargen Timian i fjor, men fargen ble liksom mer og mer feil. Siden jeg skal ha opp de "berømte" grønne flisene (spørs om de noen gang kommer opp, foreløpig koser de seg veldig i kjelleren), så måtte jeg finne en farge de passer til...igjen. Så da ble det s v a r t. Jeg synes hele kjøkkenet kom bedre frem med de svarte veggene, og nå er jeg veldig fornøyd! 

Det er jo et par ting som gjenstår før jeg er helt ferdig, hylle på veggen blant annet. Og den ledningen som stikker ut av v e g g e n skulle jo vært gjemt bort... jaja, det skjer vel en gang det også ;)



12 kommentarer:

 1. Wow! Kjøkkenet deres er blitt superlekkert! Husker tilbake fra de første bildene du la ut - med overskap og det hele. Jommen meg en formidabel forandring, med overkommelige grep! :-) Et helt annet uttrykk! Liker godt kontrastene mellom det hvite og sorte. Likte den forrige fargen også godt, men dette ble om mulig ennå finere. Jeg er skikkelig feig hva maling angår om dagen, fikk ennå mer lyst å male en hel vegg her hjemme selv også - når jeg så dette. Knall orange, men TØR ikke! Ikke at det er så falig om det blir helt feil, men så var det dette med tidsklemma og manko på søvn da! Puh! Ikke bare bare å skulle male om igjen da. Vi får se, kanskje det kommer en knallorange veggoppdatering på bloggen min med tid og stund. Ellers er jeg som deg, elsker FINN.no og har akkurat handlet et par nydlige minimalistiske barkrakker i tre (trodde aldri jeg skulle få barkrakker i hus, da det kan være skikkelig harry, - om jeg må få si det selv, hoho!). Men, disse var fine! Og det til den nette sum av 200 kr totalt. JIPPI! Så, her blir det det pussing, pussing, heftgrunn og maling på ho´mor i de sene nattestimer disse fridagene. Håper du har koselige planer. Har stadig et håp om å få til et bloggtreff med deg og Madelen fra Bettum Villa - med tid og stund! Hilsen fra Beate i Skien.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :)
   Det blir litt sånn "veien blir til mens man går". Følte plutselig at den grågrønne fargen i kombinasjon med den hvite hylla ble litt for romantisk. Vi har jo panel i hele huset så jeg må liksom passe på at det ikke blir for søtt, det er jo ikke helt meg.

   Jo jo, hopp i det :) Det kommer sikkert til å bli knallfint!

   Så moro når man finner noe man virkelig liker! Gleder meg til å se de ferdig!

   Og ja, vi må prøve å få til et treff. Jeg er ganske fleksibel på tidspunkt så bare rop ut hvis du plutselig for tid :)

   Klem

   Slett
 2. Genialt med den blomsterhylla høyt oppe i vinduet forresten. Fikk lyst å lage kliss lik! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, med en liten snupp soom MÅ plukke på alt var det det beste alternativet jeg kom på :) Det som er så genialt er at nå husker jeg å vanne urtene, og de har faktisk holdt seg i over en måned ( noen som aldri skjer her).

   Slett
 3. Veldig fint!! Og blir gøy å se når flisene kommer opp- deilig følelse når alt plutselig faller på plass i et rom.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :)
   Ja, det har liksom vært noe som ikke har stemt på kjøkkenet. Nå føler jeg at brikken faller på plass. Så var det de flisene da, må få opp farta hehe :)

   Slett
 4. Wow, for en forskjell med de svarte veggene. Det løftet hele rommet syntes jeg. En veldig, veldig god avgjørelse. Det ser skikkelig lekkert ut! :D

  SvarSlett