lørdag 10. januar 2015

G R Ø N N K Å L !




Chips av g r ø n n k å l !

En pakke grønnkål
Olivenolje
Sitron
Salt 

Vask og del kålen i passe store biter
Vend alt i olivenolje og drypp over saften fra en halv sitron.
Dryss på salt.

Legges på stekebrett med bakepapir og stekes på 150 grader (varmluft) til kålen er sprø.

Smaker himmelsk!

5 kommentarer:

  1. Høres utrolig godt ut... må prøves en dag (må bare finne grønnkål i butikken først). Hvor lenge skal den være i ovnen tro... sånn ca???
    God helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hmm tror jeg pleier å ha de inne sånn ca 30 min. Kommer jo litt an på ovnen din. Jeg sjekker ofte og tar de ut når de kjennes sprø ut :)
      Ha en fin kveld :)

      Slett
  2. Jeg har gjort dette og det blir kjempegodt!!! Mitt tips er å gå til en butikk hvor de har STORE grønnkålblader. Jeg brukte i underkant små blader og det ble veldig knuspete!!! ellers har jeg fått tips om at dette skal være veldig god oppskrift til søtpoteter i strimler også:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hmm, søtpotet må testes, det hørtes godt ut :)

      Slett