tirsdag 5. august 2014

S T O C K H O L M

Bilferie er alltid moro og årets sommerferie gikk til Sverige. Vi er ganske dårlig på ferieplanlegging og hvis vi ikke har booket alt på forhånd ender vi som regel opp med en helt annen rute enn vi hadde tenkt - noe vi også gjorde i år. Det startet forsåvidt slik vi hadde sett for oss, en overnatting utenfor Karlstad for vi satte kursen mot Stockholm. Her hadde vi booket hotell i 5 netter. Vi endte opp med 6 netter før vi forflyttet oss 30 min sør for byen og ble værende der i 4 netter. I følge den opprinnelige planen skulle vi nå vært i sørsverige, det var vi som nevnt ikke ;)

Stockholm er en fantastisk fin by og jeg må nok innrømme at jeg er littegrann forelsket (kanskje det er Stockholms-genene i meg som lengter "hjem").

Gamla Stan, Södermalm, Djurgården, Östermalm - vi har trasket opp og ned, frem og tilbake. Strålende sol fra blå himmel stort sett hele uka, det kunne liksom ikke bli bedre!

Siden vi har litt vanskelig for det når det gjelder å planlegge, så er det ikke alltid så lett å finne overnatting( hvis man ikke har lyst å blakke seg helt selvfølgelig) Denne gangen var vi faktisk veldig heldig. Jeg kom over et hotell som nettopp hadde åpnet og med priser som absolutt gjorde meg happy! Vi hadde familierom og betalte under 1000 kr natta. For et dobbeltrom var prisen 650 kr. Hotellet ligger i Hammarby Sjöstad som ligger sør for Södermalm. Vi brukte ca 5-6 min å gå til Södermalm og 10 min fra hotellet gikk det ferge til Djurgården og Östermalm. Veldig praktisk, man slapp buss/trikk etc og litt bølgeskvulp og vind i håret var veldig deilig i varmen! 
Hammarby Sjöstad er et veldig fint området, mange bra restauranter langs bryggene og fine turområder (praktisk når man reiser med små barn fant vi fort ut ;)

Hotellet heter Motel L og HER er hjemmesiden.Noen bilder fra Hammarby Sjöstad


Har du planer om en Stockholmstur kan jeg anbefale dette hotellet!

3 kommentarer:

  1. Åh, det hotellet så superfint ut! SÅ flott med familierom å da :)
    Takk for tipset! Hell i uhell, kan være fint det!

    SvarSlett