lørdag 1. mars 2014

K J Ø K K E N P L A N E R !Flytting = mye jobb...
(til info for de som ikke viste det ;)

Esker som skal pakkes ut(blæ, ikke moro…spesielt ikke de eskene som ble pakket i hu og hast og som inneholder alt mulig rart), møbler skal handles inn, bilder skal henges opp og så må man planlegge eventuell oppussing. Det siste er jo moro (det kom kanskje ikke som noen overraskelse) Siden vi har kjøpt et relativt nytt hus er det egentlig ikke så mye som skal gjøres, kun noen små prosjekter her og der.

Et av disse prosjektene er veggen over kjøkkenbenken. Nå er det panel her og vi vil gjerne legge fliser. Spørsmålet er om vi skal flislegge hele veggen, halve veggen eller kun over komfyr/vask. Akkurat nå er det alternativ 3 som leder, med alternativ 1 på 2.plass. 

Er det noen som har erfaringer med det ene eller det andre? 

9 kommentarer:

 1. Vi har lagt fliser på vegg over platetopp. Vi valgte å ta hele veggen fra benken og opp til det laveste overskapet. Følte det ble mest helhetlig. Så veldig fint ut hos deg! Lykke til med innflytting og prosjekter.

  Mvh
  Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe ikke så lett åbestemme seg bestandig, men nå har vi landa på alternativ 3. Fliser er også bestilt så nå gleder jeg meg til å få de opp :)

   Slett
 2. Lykke til videre med flyttinga.

  Fin helg til deg!
  - AC

  SvarSlett
 3. hahaha! Det er rart med det når man helst vil komme i orden igår.

  Svinger innom deg en dag til våren og da sover jeg over *smiler*
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! En del av flyttelasset står fremdeles igjen i Sandnes så ting tar tid...
   Gleder meg til å se deg :)

   Slett
 4. Hei! Tenk at jeg ikke har kommet meg inn på bloggen din oftere, - skam på seg! Her er det jo såå mye spennende og koselige innlegg å finne! Skjønt, sånn blir det vel når det er et HAV av blogger å ta av her ute. Litt tilfeldig hvem man oppdager eller ei. Nå har jeg i alle fall lagt meg til som følger, og gleder meg til flere innlegg fra deg. Så spennende med nytt hus! All sympati i verden over esker som ble pakket ned i hui og hast, og som nå skal pakkes ut og plasseres på nytt, puh! ikke like gøy nei. Men så deilig å flytte inn i et nytt hus med relativt lite som trengs å gjøres. Her er det stikk motsatt kan du si.... vi flyttet inn i en gammel sveitser/ jugendvilla for snart to år siden, men kommer til å holde på i årevis med oppussing frykter jeg. Forøvrig stemmer jeg på fliser over hele veggen! Gir et rent og helhetlig utseende spør du meg, spesielt når man kanskje har lite på veggen forøvrig? Ikke så lett å se av bildet ditt hvordan resten av kjøkkenet ser ut men, så du får ta rådet med en klype salt. Fortsatt god søndagskveld. Hilsen fra Beate Bauer i Skien.

  SvarSlett