mandag 17. juni 2013

Jeg er heldig jeg!Denne fine boka har jeg fått av ei venninne. 
Det er ikke en hvilken som helst bok, og det er heller ikke en hvilken som helst venninne.For å ta venninnen min først; hun er snill, omtenksom og passer på meg. De siste månedene har hun vært ekstra snill. Veien til å bli gravid har vært ganske lang for oss.  Min fine venninne har vært med meg hele veien (ikke sånn fysisk altså;) ), jeg vet ikke hvor mange meldinger og telefoner som har gått mellom oss, men det er mange!  Når testen endelig var positiv så har hun hele tiden vært der med gode ord. Nervøs og redd for at ting ikke skulle gå bra, har jeg nok vært over gjennomsnittet stressa, men oppmuntrende ord fra min venninne har hjulpet meg masse.Så til boka, en dagbok fra den dagen testen var positiv, skrevet av min venninne. Tanker, bilder og gode ord. Mine bekymringer, lettelser og utvikling uke for uke. Første ultralyd, første gang vi hørte hjerteslag og gleden over at alt så bra ut.
Da vi var kommet til uke 12 sendte hun meg boka. Veldig spesielt å lese gjennom alt skjedde de 3 første månedene.

Nå er det jeg som skriver. Tiden flyr av gårde så det er 
fint å kunne skrive ned tanker og hendelser.

Takk Ingvild, for at du er en så snill og god venninne. 
Jeg setter utrolig pris på alt du har gjort og for at du er den du er.
9 kommentarer:

 1. Så heldig du er, nyyyyyt dagene før den lille kommer! Og nyt enda mer når lille nurket kommer:) Barseltiden er bare fantastisk! klem fra Tone

  SvarSlett
 2. Ååå, for ei unik og vakker gåve, det er berre heilt spesielle venninner som gir slike gåver til heilt spesielle venninner :-)

  Tenker du nytte solnedgangen i kveld, aldri lik, alltid vakker.

  Klem Eli

  SvarSlett
 3. For en flott venninne! Lykke til videre! :)

  SvarSlett
 4. Det var en hyggelig gave!
  Det er godt å ha slike mennesker rundt seg :)

  Klemmer fra Maren

  SvarSlett
 5. Oj, ble helt rørt! For en herlig venninne!! Og så er det velfortjent, så søt og god som du er. Lykke til med innspurten, du har mye å glede deg til.

  SvarSlett
 6. Slike venner skulle alle ha - mer verdifullt enn gull! Og tvi-tvi i resten av svangerskapet - i enden der venter den største skatten i verden. Gled deg masse og nyt resten av ventetida. Klem fra trebarnsmor :-)

  SvarSlett
 7. Nå ble jeg rørt! SÅå herlig og så omtenksomt!

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell :)

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett
 8. Så koselig gave! Fint med slike venner. ♥

  SvarSlett
 9. Rørende! Dette må være en av de fineste gavene! :-)
  Og gratulerer med lille nurket i magen, det er en fantastisk følelse. Håper formen er fin :-) Klem fra Monica.

  SvarSlett