søndag 24. juni 2012

mandag 18. juni 2012

Tropenetter og slaraffenliv



Endelig har sommeren kommet til Rogaland. Det er så herlig å sløve på terrassen etter jobb. Ligge i hengekøya å lese en bok, høre på radioen og drikke litt nypresset juice.


Det er blikk stille på fjorden, varme kvelder og tropenetter. Vi griller og koser oss på terrassen med god mat og god drikke.





*Wake Up*

Ehhh nei, det var en drøm ja... Vel uteplassen er i alle fall klar for bruk når sommeren setter inn ;)

fredag 15. juni 2012

Sting Ray!


Denne står på ønskelista mi, en hvit Sting Ray gyngestol.
Rett og slett fantastisk vakker!

Spare, spare, spare

Ønsker du deg noe spesielt?

torsdag 14. juni 2012

Litt mer neonlove!




Hjemmemekka bilde er kommet opp på veggen og det lyser opp! Det synes ikke så godt her, men fargen er en blanding av neonrosa og neonoransje, skikkelig knæsj! 

(Ikke se på maskeringstapen rundt trappa;)



Måtte ha med et lite bilde av solnedgangen. Fargene er helt fantastiske på solnedgangene her i Sandnes, jeg blir litt overivrig med kamera noen kvelder, men man kan liksom ikke la sånne øyeblikk gå fra en...

tirsdag 12. juni 2012

Vinglepetter?




Ja, nå føler jeg meg litt som han i reklamen, han som aldri klarer å bestemme seg. Spisebordet har skiftet farge hele 4 ganger siden januar.... Jeg har liksom ikke blitt helt komfortabel med resultatet, enten er det for mørkt, lyst eller for grått. 

Nå har jeg pussa det ned, og endelig er jeg fornøyd! 
Akkurat sånn som jeg vil ha det, lyst treverk.


Over ser du hvordan bordet så ut tidligere.


Er du en vinglepetter når det kommer til interiør?

onsdag 6. juni 2012

Hvitt!





Jeg har 100 baller i lufta for tiden. Det er malingsspann i alle etasjer og jeg får stadig nye ideer. Litt slitsomt, men veldig moro også. Et av prosjektene er stua, alt er malt, bortsett fra to lister - noen som kjenner seg igjen?? Det er så kjedelig med de to siste listene altså!

Med nymalt stue har det dukket opp et nytt prosjekt, sånn i tillegg til trappeprosjektet - som jeg enda ikke er ferdig med- Ja, jeg vet jeg skrev at jeg nesten var ferdig i påsken, men den trappa er stor og det er et mareritt å male under trinna... sukk... 

Så, tilbake til nytt stueprosjekt, som dere ser på det øverste bilde så er det hvitt her nå, ser jo nesten ut som vi nettopp har flyttet inn. Vi trenger et bilde på veggen, et stort bilde! I går kjøpte jeg lerret, 150 cm x 120 cm, så nå er jeg i gang med et maleri. Det er ikke sikkert det henges opp, men jeg har en ide jeg skal prøve ut i alle fall. 

tirsdag 5. juni 2012

Thelma & Molli


Ramme og fat kjøpt på  Thelma & Molli.

Jeg har blitt veldig glad i lyst tre og denne ramma falt jeg for 
med en gang jeg så den.



Fatet gjør seg fint på spisebordet!


mandag 4. juni 2012

I trappa!


Sort, hvitt, neongult - noen av fargene som skal pryde 
trappeoppgangen når den er ferdig.



Planen er å lage en bildevegg, blande inn litt lyst tre og kanskje litt sølv. Lyslenken skal opp sånn at vi får litt skikkelig lys, 
gleder meg til alt er klart! 

Treff!



På torsdag var det bloggtreff hos May Helen - KROnPRINSESSENE

Veldig kjekt å treffe rogalandsbloggerne, 
en super gjeng med mange herlig jenter!

Jeg fikk ikke tatt noe særlig bilder hos May Helen (opptatt med å prate??), men jeg kan forsikre dere om at huset er lekkert-smekkert :)

En ting mange av rogabloggerene er gode på er kaker. Det ble mye kakespising, mye skravling og selvfølgelig mye latter - lydnivået er rimelig høyt med 30 stykker samlet. 
Vi hadde også loddtrekning med fine gaver fra 




Er vi heldige eller?




Thelma & Molli på Sola hadde laget kundekveld for oss, så mellom spising og skravling ble det også tid til litt shopping. Dette er en butikk etter min smak, så mye fint! 

Tusen takk for en kjempefin kveld May Helen, du er super som åpner det fine hjemme ditt for alle oss!