onsdag 6. juni 2012

Hvitt!

Jeg har 100 baller i lufta for tiden. Det er malingsspann i alle etasjer og jeg får stadig nye ideer. Litt slitsomt, men veldig moro også. Et av prosjektene er stua, alt er malt, bortsett fra to lister - noen som kjenner seg igjen?? Det er så kjedelig med de to siste listene altså!

Med nymalt stue har det dukket opp et nytt prosjekt, sånn i tillegg til trappeprosjektet - som jeg enda ikke er ferdig med- Ja, jeg vet jeg skrev at jeg nesten var ferdig i påsken, men den trappa er stor og det er et mareritt å male under trinna... sukk... 

Så, tilbake til nytt stueprosjekt, som dere ser på det øverste bilde så er det hvitt her nå, ser jo nesten ut som vi nettopp har flyttet inn. Vi trenger et bilde på veggen, et stort bilde! I går kjøpte jeg lerret, 150 cm x 120 cm, så nå er jeg i gang med et maleri. Det er ikke sikkert det henges opp, men jeg har en ide jeg skal prøve ut i alle fall. 

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Så fint! Spennende med lerretsprosjekt. Har et påbegynt lerretsprosjekt i kjelleren, men har ikke funnet neonfargene det venter på (har ikke letet særlig hardt ennå heller..) Men nå kan jeg jo bare spørre deg hvor du har fått fatt i de :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint!
  Hehe, kjenner til det, vi var også nesten ferdige med trappen for et par mnd siden, men har ikke skjedd så mye mer siden det...Må få det gjort snart...

  SvarSlett
 3. Hvitt er nais og det høres ut som en god plan med smashing fargeklatt bilde!
  Ich kapier`s!! :)
  Gleder meg til å se resultatet ;) Skal selv få inn et bilde fra garasjen snart, kjekt!

  SvarSlett
 4. haha tok halvannet år før listene her ble ferdig malt:)
  Gleder meg til å se maleriet!
  klem Cathrine

  SvarSlett
 5. Kult....åh ser en diggbar stol der...;)

  SvarSlett