mandag 16. april 2012

Har du?

Har du smakt gulost med karse på?
Så utrolig godt!




Da var jeg hjemme igjen etter en helg i Oslo. Har hatt en helt super tur, truffet gode venner, spist lunsj i sola, rusla rundt å tittet i fine butikker, drukket rosévin og skravlet. Godt med jentehelg innimellom!

Nå står en hektisk uke for tur, mye som skjer på jobb, og det blir nok noen seine kvelder.

På lørdag er det bloggtreff i Ølen, Neste lørdag er det bloggtreff i Ølen, ikke helt greit å holde styr på datoer, men godt det er noen som holder meg oppdatert - takk Cathrine :)gleder meg masse til å treffe fine jenter igjen og til å se Ølen Møbel! Her kan du stikke innom bloggen til Anita som driver butikken - er det rart jeg gleder meg?

Jeg vil også takke alle som vil være med på give away'en min, kjempestas! Det er også utrolig kjekt med alle fine kommentarer dere legger igjen :)



Fin mandagskveld til dere som er innom. Nå skal jeg ta meg en runde i blogglandia, får jo litt abstinenser når man ikke får tittet innom faste steder i løpet av en hel helg!

6 kommentarer:

 1. Kjempegodt med karse :) Vi laget det i barnehagen i påsken.

  Jeg har også hatt litt bloggabstineser i helgen da jeg var bortreist.. må bruke resten av kvelden på å oppdatere meg, og startet her inne hos deg :) FIN MANDAG!

  SvarSlett
 2. Hei! Har ikke smakt det nei, men har du smakt brunost med agurk? Det er også godt :) bloggtreffet er 28, ikke denne lørdagen men neste :)

  SvarSlett
 3. Ja, det er godt.
  Høres som du har hatt en herlig helg.

  Fin ukestart til deg!
  - AC

  SvarSlett
 4. Mmm, ja, det er kjempegodt:)
  Så koselig med jentetur, alltid hyggelig det ♥

  SvarSlett
 5. Koselig med bloggtreff og deilig med karse :)

  Kom innom oss for å bli med vårt store blogglotteri da vel :)

  SvarSlett