tirsdag 27. september 2016

[ Jakten på den perfekte g r ø n n f a r g e n ]

Jeg er på jakt etter den perfekte g r ø n n f a r g e n for tiden. Foreløpig har jeg testet 3 forskjellige farger. En er for grå, en er for blå og en er litt for lys.... 

I hodet mitt ser jeg den for meg, akkurat passe mørk og akkurat passe g r ø n n. Hvis det er noen som har en mørkegrønnfarge de er fornøyd med så tar jeg gjerne i mot tips!

I tillegg til å testmale i spisestua har jeg et prosjekt på gang på kjøkkenet. Jeg har ommøblert litt, flytta kjøkkenbordet ut i den ene stua og en sofa inn på k j ø k k e n e t. Jeg har fått en gammel kjøpmannsdisk av pappa som jeg maler. Den skal, sammen med en liten kommode, bli ekstra kjøkkenbenk. Det gjenstår et strøk maling og så må jeg sette det hele sammen. Kommer tilbake med resultatet når jeg er ferdig!





lørdag 24. september 2016

[ ♥ ]

Har vi fått en liten i n t e r i ø r s p i r e i hus? 

I dag blir det besøk på åpen brannstasjon, en liten tur innom et loppemarked og så treffe fine venninner til lunsj 

Ha en finfin lørdag



søndag 18. september 2016

[ før og etter - b a d ]

Jeg tenkte det kunne være gøy å se på forandringene vi har gjort siden vi overtok huset for snart 3 år siden. Det har for det meste vært maleprosjekter, og det er ganske gøy å se hvordan vi har satt vårt preg på huset.

Jeg fikk litt kløa av at hele huset var malt i b o m u l l innvendig. Vi flyttet fra et hvitt og grått hus i Sandnes, så jeg var skikkelig klar for farger.

De største forandringene er definitivt gjort på badet. Vi har rivd alt innvendig og bygd opp fra bunnen av. Det er jo veldig mange valg som skal gjøres når man setter i gang med et så stort p r o s j e k t, heldigvis hadde jeg en ganske klar formening om i hvilken retning jeg ville(så var det jo bare å overbevise han jeg bor med ;)

Vi har fliser på gulvet, og valget falt på sjakkmønster. Veggen er malt i en lysegrønn farge fra Nordsjø. Baderomsmøbler fra IKEA (litt upraktisk med svart siden støv blir veldig for synlig, men veldig fint da :) Vi beholdt b a d e k a r e t som stod på badet fra før, det var helt fint så bare dumt å kaste det og bruke penger på et nytt. I tillegg gikk vi bort fra å dusje rett på flisene og har satt inn et dusjkabinett.

Det er så utrolig digg med nytt bad og jeg er veldig fornøyd med de løsningene vi valgte.

FØR



ETTER



lørdag 17. september 2016

[ meet the blogger - A m s t e r d a m ]

30.september-1.oktober er det tid for Meet the Blogger-konferanse i Amsterdam igjen.
Jeg gleder meg til masse inspirasjon, og til å høre på folka bak noen av bloggene jeg følger.

Her er programmet

I fjor var jeg den eneste fra Norge, kanskje vi blir flere i år?


torsdag 15. september 2016

[ l o f o t e n ]

Lang pause her gitt. Denne bloggingen går litt i rykk og napp! Mye har skjedd både på interiørfronten og andre fronter, det mangler liksom ikke på ting å blogge om. Det er vel heller tida som ikke strekker helt til. Men nå... nå skal det bli bedre ;)

Vi starter litt lett med et bilderas fra L o f o t e n. Vi var 4 dager i nord, en helt fantastisk tur. Lofoten er absolutt et sted jeg skal tilbake til, gjerne om vinteren. Fiske, nordlys og skikkelig vintervær er tre ting jeg gjerne skulle fått med meg.

Så til turen vi hadde. Vi bodde på N y v å g a r  r o r b u h o t e l l, kan absolutt anbefales. Veldig fine hytter med alt av utstyr. God restaurant på stedet og kjempefin natur rundt. Dagene brukte vi rundt i hele Lofoten, vi kjørte ut til Å som er så langt du kommer utover med bil, var på fjelltur, tørrfiskmuseum, streetartjakt, brukte mye tid i fjæra, tok en haug med bilder, leide robåt, spiste masse god mat og Geir fikk golfet litt.

Lista over ting vi ikke fikk tid til er lang så jeg reiser som sagt veldig gjerne tilbake!