torsdag 26. februar 2015

[N I B - O L A P U L T E N ! ]

NIB-utfordring i mars «Vakker fornyelse med L A D Y  maling»

O l a p u l t e n har fått en minimakeover med maling fra Jotun.

Skuffer og bakplate har fått ny farge, O S L O og knottene pusset jeg med stålull. Bak den svarte fargen dukket det plutselig opp kobber, skikkelig trendy der altså!

Det er en del sår og merker i plata så planen er å pusse ned alt treverket og lakkere på nytt. Tida har dessverre ikke strukket til, så det får komme etterhvert.

Teakspeilet kjøpte jeg på en av de lokale gjenbruksbutikkene for 60 kr. Veldig fornøyd med det ettersom jeg kjøpte akkurat likt speil i sommer på et l o p p e m a r k e d, men klarte å knuse det på vei til bilen. Godt jeg ikke er alt for overtroisk... men nok til at jeg skylder litt på speilet når ting ikke går min vei *ler*



tirsdag 24. februar 2015

[ I L I K E - G R E E N ]



Litt tirsdagsinspirasjon fra Pinterest. 

G r ø n n e  planter - akkurat slik jeg liker det.






1 / 2 / 3 / 4 / 5


mandag 16. februar 2015

E M M E S E L L E !

  Jeg synes illustrasjonene til Mona Stenseth Larsen - Emmeselle, er helt fantastiske.
Den fine melkekartongen har nå kommet opp på kjøkkenet. 

Liker du den kan du stikke innom w e b s h o p e n, mye fint der!




  

onsdag 11. februar 2015

M E S S I N G - R E T R O - T E A K !

 Akkurat nå har jeg skikkelig dilla på m e s s i n g! 

Jeg måtte ut og tømme bruktbutikken for det jeg kunne finne av messinglysestaker, rart hvordan man får et bilde i hodet av hvordan man vil ha det. Jeg har en tendens til å få sånne akutte behov, heldigvis så er det som regel for brukte ting. Det kunne fort blitt veldig dyrt hvis det var for nytt stæsj. Jeg kom over den utrolig kule messingdromedaren da jeg var på den lille runden mitt, den var for fin til å la stå igjen i butikken.

Noe annet som gir meg litt h j e r t e b a n k for tida er fargen grønn, og spesielt i kombinasjon med gull og messing!


 

mandag 9. februar 2015

L I G H T B L U E !

 Ny farge på sofaen, l y s e b l å. 
Vi kjøpte et ekstra trekk da vi kjøpte ny sofa og nå i helgen har vi byttet. Jeg digger fargen og den er kjempefin til veggfargen! 

Bordet vi arvet for en stund tilbake gikk dessverre i tusen knas. Heldigvis slapp samboeren unna med et par små skrubbsår. Aldri mer glassbord her i huset! Så jeg vært på utkikk etter et nytt s o f a b o r d. Lykken var stor da det dukket opp et på finn.no. Jeg har brukt noen timer på å pusse bort brun beis, beise det hvitt og så lakkere. Nytt bord for 300 kr, da kan vi ikke klage!