tirsdag 17. mars 2015

[ B A D ! ]

Oppussing av b a d står for tur og jeg kjenner det er mange tanker og ideer som surrer rundt i hodet. Materialvalg, farger, hvor lang tid dette kommer til å ta, og ikke minst hva blir prisen på herligheten. 

Pinterest er jo alltid fint for litt inspirasjon så her kommer noen bilder av bad jeg liker.
Jeg har foreløpig snirkla meg inn på s v a r t, h v i t og muligens m i n t. Jeg har dessuten lyst på messing/gull kraner, men den ideen har jeg ikke luftet for samboeren så det er foreløpig bare en tanke. 

Jeg blir kjempeglad for inspirasjon, så legg gjerne igjen en k o m m e n t a r med link til ditt eget bad eller bad du liker. Har du noen råd og tips om oppussing blir jeg kjempeglad for det også!



1 / 2 / 3 / 4 / 5 /

3 kommentarer:

  1. Mye vakker inspirasjon her .
    Gleder meg til å se hva dere velger.
    Ha en fin dag.
    Klem Christina

    SvarSlett
  2. Åh, så GØY da! Et godt fungerende baderom er jo så viktig for trivsel og komfort i hverdagen, har jeg sannelig funnet ut. Vi pusset opp badet for ca et år siden, og det var virkelig livet FØR og ETTER, for å si det sånn… Kjenner meg igjen i både spenningen, gleden, inspirasjon og litt frustrasjon(?) rundt alle valg og beslutninger som skal tas! Lykke til! Høres spennende ut med de tankene du har gjort deg til nå. Onsdagsklem fra Beate

    SvarSlett
  3. åh så mye deilig inspo ♥

    SvarSlett