lørdag 30. august 2014

R E I S E !


Jeg har lenge ønsket meg en G L O B U S og denne stod og ventet på meg 
i bruktbutikken her om dagen. Jeg var egentlig på utkikk etter en hylle til kjøkkenet, 
men endte opp med å ta med denne.

Fin, ikke sant?

Nå er det bare å krype opp i gyngestolen å drømme seg bort når høstmørket siger på.
Neste tur er forresten bestilt og vi skal på jentetur til Berlin i løpet av høsten. 
Har du noen gode tips om ting vi bør få med oss blir jeg veldig glad



Ha en fin lørdag!

fredag 29. august 2014

J E G - G I K K - E N - T U R - P Å - S T I E N!


Barnerommet begynner å bli ferdig og det ser ut som vi har, litt ubevisst, endt opp med 
s k o g s t e m a

De tre plakatene kjøpte vi i Stockholm, det samme med Mummi-bokstøtta.
Fargen på veggene er Vinterrose fra Fargerike, en utrolig behagelig og lun farge!

Kaninlampa i vinduet fikk snupp av bestemor og bestefar til jul
(det var nok jeg som ønsket den meg mest ;)




Her sover hun søtt med mams og paps vegg-i-vegg.

Fin dag til deg som titter innom :)

torsdag 28. august 2014

M A L T !

Noen bilder fra det nymalte kjøkkenet idag.
Fargen heter T i m i a n.




Neste uke blir det fliselegging!


torsdag 21. august 2014

S o M e G r e e t !


J I P P I !

Nå blir det bloggtreff igjen, herregud som jeg gleder meg! Frøken Fabelaktig - Maia - steller istad et fyrverkeri av en sommeravslutning i Brevik. Festfabrikken og Partyplanner er hovedsponsorer av treffet og jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli helt fantastisk! 

Jeg har vært med på to Fabelaktig-treff før, et på Moi/Stavanger og Sommerkos på Haugaland, begge treffene var helt supre! Det er så utrolig herlig å være sammen med så mange inspirerende mennesker og veldig kjent å bli kjent med nye folk.
 Bloggverden og IG-verden er full av fine folk altså!


Så 13.september vender jeg nesa mot Brevik og dette blir nok en helt 
F A B E L A K T I G lørdag!
'






Fabelaktig har skrevet så fint om de som bidrar, så her kommer klipp og lim:

Partyplanner leverer det meste av utstyr til festen enten inne eller ute, her leies det ut profesjonelle telt, dekketøy, matog utstyr og dette i storskala. Hvem bedre enn å rigge til fest for bloggere og instagrammere sier nå jeg.
Festfabrikken er både nettbutikk og fysisk butikk. Her kan du handle alt du trenger til festen det være seg papirsugerør, pompomer. muffinsformer, girlandere, piñatas - alle de detaljene som trengs for å gjøre det lille ekstra for at festen din skal skinne. Hvor bedre å starte festen enn påFestfabrikken
I tillegg til hovedsponsoren har vi fine bidragsytere blant disse er Vibeke DesignVibeke Designhar åpnet butikk vegg i vegg med Festfabrikken, faktisk så har Vibeke åpnet i FestFabrikkens tidligere lokaler. Vibeke Design er en butikk der det selges gamle og nye skatter, malerier og håndlagde produkter av Vibeke. Butikken fører varer i landlig stil og er en egen oase i delikatesser som man kan hvile øynene sine på. Vi går alle innom Vibeke Design, da det er der det er registrering og utdeling av navnelapper.


Anemones Skafferi er en annen bidragsyter til treffet, Anette fulgte sin store drøm og åpnet nettnbutikk i år. Hun vil fortelle noen ord om sin bedrift. Anemones Skafferi tilbyr en blanding av det sarte, det røffe og en egen skafferikategori der smakelige varer er å finne.
Tonerose Design har du sikkert hørt om eller kanskje du har sett henne på tv?! Vakreste Tone lager de mest magiske kakene og styler de mest fantastiske kakebord. I tillegg til å være en kløpper baker er hun en habil fotograf og generelt en multikunstner. På selve dagen vil du treffe på Tone inne på FestFabrikken der hun vil demonstrere enkle DIY som hun selv benytter seg av. Pssst! Festfabrikken selger Tonerose Boken, så hvis du kjøper den der signerer hun den helt sikkert for deg. Jeg har den boken selv og den er ett fyrverkeri av inspirasjon.
Unni Strand er hjertet og hjernen bak Strand tekstildesign, et bittelite tekstil trykkeri som lager de vakreste kjøkkenhåndklær og masse annet og fokuserer på miljø. All bomull og lin som blir brukt er økologisk og alt hun lager er laget for hånd. Noen av produktene kan du få kjøpt påFestfabrikken og Anemones Skafferi, men Strand tekstil har også egen epla butikk. På selve treffet vil Unni holde ett lite foredrag samt kurse i silketrykkens kunst.
Festklar drives av herlige Charlott, hun leverer alt du ønsker til festen alt fra invitasjoner, borddekning til kaker. Hun styler og ordner og lager de mest magiske rosekakene jeg noensinne har sett. Hun er med og jobber for at vi skal få tidenes fest i Brevik

onsdag 20. august 2014

torsdag 14. august 2014

N Y T T - G A M M E L T !

Så var bord og teppe på plass i tv-stua. Bordet har vi arvet av en slektning av mannen. Jeg synes det er veldig kult, mannen var ikke like enig med meg med en gang, men nå   s i e r   han iallefall at han er fornøyd. Teppe er nok i minste laget, men det får ligge der til vi eventuelt finner noe som passer bedre. 

Happy nå ja :)


Ha en fin dag :)

søndag 10. august 2014

L U F T !


Da vi kjøpte dette huset ble vi enige om å ikke ha tv i stua, men heller lage til 
en egen tv-stue i 2.etasje. Jeg er utrolig fornøyd med denne løsningen, 
og tv-bruken er minimal i forhold til hva den var før. 

Anbefales!

Noe av det som gjør dette rommet så behagelig å være i er den gode takhøyden, 
følelsen av luft over hodet når man kommer opp trappa. Nå må vi bare få 
på plass bord og teppe så blir det tipp topp ;)






Finfin søndag!




fredag 8. august 2014

G A N G !


Gangen begynner å ta form og i dag har jeg hengt opp et bilde og litt kort. Jeg kjøpte den svarte snora med klypene på da vi var i Sverige, kjekt med noen som kan brukes på mange måter. Den svarte ramma har hengt her en god stund nå, uten noe inni, så det var fint å finne noe som kunne brukes sammen med den.

Rosa Panteren bildet tegnet Fritz Freleng til min pappa da han møtte han på 
slutten av 70-tallet. Det måtte få plass i gangen, jeg synes det passer fint inn med fargene og så er det jo utrolig kult!


Sofaen fant jeg på finn.no for en stund tilbake. Jeg hadde sett for meg en grønn gammel sofa, og lykken var stor da denne dukket opp. Den er ikke helt 100% i setet, men det får fikses når tiden strekker til.

Nå blir det taco oog beina på bordet resten av kvelden.
Ha en fin fredag :)

torsdag 7. august 2014

T E S T I N G



Det har ikke blitt så mye tid til oppussing i sommer, men nå kjenner jeg at 
jeg begynner å bli klar for litt jobbing i huset. Kjøkkenflisene har ligget på 
vaskerommet siden før sommeren og nå skal de forhåpentligvis opp snart.
Denne uka har jeg kikket litt på farger til veggene. Det skulle vise seg å 
ikke være en veldig enkel jobb, jeg har hatt skikkelig problemer 
med å finne en farge som kan fungere sammen med flisene. 


Nå lyver jo fargene på bildene under litt, men flisene er altså lysegrønne. 
Jeg har gått fra grønt til grått til lilla og nå tror jeg faktisk jeg lander på 
grønn igjen. Har testmalt med fargen Timian 
og det ser ut som den passer fint! 



Så da er det bare å brette opp ermene da!

tirsdag 5. august 2014

S T O C K H O L M

Bilferie er alltid moro og årets sommerferie gikk til Sverige. Vi er ganske dårlig på ferieplanlegging og hvis vi ikke har booket alt på forhånd ender vi som regel opp med en helt annen rute enn vi hadde tenkt - noe vi også gjorde i år. Det startet forsåvidt slik vi hadde sett for oss, en overnatting utenfor Karlstad for vi satte kursen mot Stockholm. Her hadde vi booket hotell i 5 netter. Vi endte opp med 6 netter før vi forflyttet oss 30 min sør for byen og ble værende der i 4 netter. I følge den opprinnelige planen skulle vi nå vært i sørsverige, det var vi som nevnt ikke ;)

Stockholm er en fantastisk fin by og jeg må nok innrømme at jeg er littegrann forelsket (kanskje det er Stockholms-genene i meg som lengter "hjem").

Gamla Stan, Södermalm, Djurgården, Östermalm - vi har trasket opp og ned, frem og tilbake. Strålende sol fra blå himmel stort sett hele uka, det kunne liksom ikke bli bedre!

Siden vi har litt vanskelig for det når det gjelder å planlegge, så er det ikke alltid så lett å finne overnatting( hvis man ikke har lyst å blakke seg helt selvfølgelig) Denne gangen var vi faktisk veldig heldig. Jeg kom over et hotell som nettopp hadde åpnet og med priser som absolutt gjorde meg happy! Vi hadde familierom og betalte under 1000 kr natta. For et dobbeltrom var prisen 650 kr. Hotellet ligger i Hammarby Sjöstad som ligger sør for Södermalm. Vi brukte ca 5-6 min å gå til Södermalm og 10 min fra hotellet gikk det ferge til Djurgården og Östermalm. Veldig praktisk, man slapp buss/trikk etc og litt bølgeskvulp og vind i håret var veldig deilig i varmen! 
Hammarby Sjöstad er et veldig fint området, mange bra restauranter langs bryggene og fine turområder (praktisk når man reiser med små barn fant vi fort ut ;)

Hotellet heter Motel L og HER er hjemmesiden.



Noen bilder fra Hammarby Sjöstad


Har du planer om en Stockholmstur kan jeg anbefale dette hotellet!