mandag 31. mars 2014

S T U A !



Noen bilder fra stua i dag. Her mangler vi et par bilder på veggen, ellers er det meste ferdig.

Jeg klarte å få kloa i tre bord på Søstrene Grene her om dagen, veldig fornøyd med det! Hadde egentlig bare tenkt å kjøpe to, men endte opp med tre og i tillegg til et par hyller og noe småtterier. Hadde selvfølgelig parkert laaaangt fra butikken, et forbaska strev å bære alt sammen til parkeringa. Var skikkelig støl da jeg våknet opp dagen etter, regne treningsøkten å være på shopping ;)




Veldig stas å komme i galleriet i soveromsutfordringen til NIB denne måneden. Det gjør det rett og slett litt ekstra stas å  blogge ;)

torsdag 6. mars 2014

S O V E R O M !



Tema for denne månedens utfordring hos NIB er ”Soverom”, og det passe helt supert siden vi nettopp har pusset opp vårt.

Veggene er malt i fargen Valmuesøster fra Fargerike.

Rommet har skråtak, og for å slippe å dunke hodet i taket hver morgen måtte vi lage en litt fiffi løsning på sengegavl. Etter mye frem og tilbake endte vi opp på en liten ekstra vegg ca 40 cm ut fra den opprinnelige veggen. Oransje og lyseblå tapet fra Thibaut gir litt ekstra farge og liv til rommet.  

Jeg synes det er utrolig digg å våkne opp på rommet!

Trenger du mer soveromsinspirasjon så ta en titt på alle de fine bidragene her.

Fin torsdag til deg som er innom!



søndag 2. mars 2014

G R Ø N T !


Grønne planter gjør det egentlig litt mer hjemmekoselig 
- jeg stemmer for hjemmekoselig fra og med nå!

lørdag 1. mars 2014

K J Ø K K E N P L A N E R !



Flytting = mye jobb...
(til info for de som ikke viste det ;)

Esker som skal pakkes ut(blæ, ikke moro…spesielt ikke de eskene som ble pakket i hu og hast og som inneholder alt mulig rart), møbler skal handles inn, bilder skal henges opp og så må man planlegge eventuell oppussing. Det siste er jo moro (det kom kanskje ikke som noen overraskelse) Siden vi har kjøpt et relativt nytt hus er det egentlig ikke så mye som skal gjøres, kun noen små prosjekter her og der.





Et av disse prosjektene er veggen over kjøkkenbenken. Nå er det panel her og vi vil gjerne legge fliser. Spørsmålet er om vi skal flislegge hele veggen, halve veggen eller kun over komfyr/vask. Akkurat nå er det alternativ 3 som leder, med alternativ 1 på 2.plass. 

Er det noen som har erfaringer med det ene eller det andre?