mandag 10. desember 2012

Bloggtreff og julestemning i Egersund!


På fredag var jeg på bloggtreff i Egersund i regi av Annfrid Min glede.  Vi startet kvelden med en runde i julebyen. Her var det boder med alt du kan tenke deg av håndarbeid, mat og drikke. Med en kopp gløgg i hånda, snø på bakken og det fineste juletreet på torget kom julestemningen lett. 

Vi hadde selvfølgelig noen stopp i de mange fine interiørbutikkene i byen og til slutt endte vi opp på Tingbø. Tingbø hadde åpent for oss etter stengetid og her ble det servert kaffe, te, klementiner og kaker.  Mye fin å se på i butikken og vi var så heldig å få 25% på en valgfri vare! Her var det mange godbiter og jeg kjøpte med meg 2 Mano kopper til samlingen min. Alle Mano koppene mine er faktisk kjøpt på Tingbø, det har liksom blitt en liten tradisjon å stikke innom når vi er i traktene.  
Jeg anbefaler absolutt et besøk om du er i Egersund!

Her kommer et lite bilderas fra kvelden 




Tingbø

Tusen takk for en fin kveld Annfrid, og takk til jentene på
Tinbø som tok så godt i mot oss!

Linnéa




4 kommentarer:

  1. Var veldig kjekt å få treffe deg!:) endte opp med en mano-kopp jeg og;) vanskelig å bestemme seg når der er SÅÅÅ mye fint å velge i! ganske håpløs sånn jeg;)

    SvarSlett
  2. dere er utrolig flinke på bloggtreff på den siden av landet!
    KOselige julegater har dere også, ikke like bra som Tønsberg såklart;)
    ha en fin ny uke:)
    Klem Cathrine

    SvarSlett
  3. jeg har enda ikke vært i julebyen i Egersund, noen gang, men har forstått det slik at jeg går glipp av noe, og ser at Tingbø er en butikk jeg hadde likt meg i:-)

    SvarSlett
  4. Takk til deg Linea. Det var så koselig.
    Ønsker deg en fin dag:-)

    Klem fra Annfrid

    SvarSlett