torsdag 29. september 2011

God Helg!

Jeg sier god helg litt tidlig denne uken. I morgen har jeg fri og reiser til Oslo for å besøke gode venninner, det blir så kjekt! Konsert, shopping, vin og skravling :)



Det har vært stilt her de siste ukene med tanke på interiør. Det har blitt mye reising, masse å gjøre på jobb og lite energi til å gjøre så mye når man endelig kommer seg hjem.

Etter Osloturen ser det rolig ut, så da får jeg tatt fatt på diverse prosjekter igjen :)

God helg!

mandag 26. september 2011

Kaputt!


Kameraet mitt er tomt for batteri, og laderen har streiket... Det er kjedelig det!


Så istedenfor å vise frem interiørbilder så blir det turbilder. Vi var på Hjelmeland for noen helger siden, fint sted og flott natur.



I morgen er det blåtur med jobben! Siden jeg organiserer så vet jeg hvor vi skal, og jeg GLEDER meg!

*husk å kjøpe ny lader



fredag 23. september 2011

Boks i ny drakt


For noen uker siden var jeg på loppemarked i Matningsdal. Laaaangt å kjøre, og fangsten var liten, men jeg kom i alle fall hjem med denne boksen. Nå er den malt og
kledd med litt fint papir.


Slik så den ut før


torsdag 22. september 2011

Mmmmmmadrid - mye godt!


Da var jeg hjemme igjen etter fire dager i Madrid. Har sett masse, spis mye og hatt det veldig kjekt. Jeg liker Spania godt, har bodd noen måneder i landet og trives med både kultur, mennesker og livet generelt der nede. Og varmen! Jeg er en frysepinne som egentlig burde bo et helt annet sted enn i kalde Norge.

Vi var innom et Tapasmarked som heter San Miguel. Her hadde de alt man kan tenke seg av tapas :)



Siste kvelden spiste vi på en restaurant med veldig god mat, og dessertene som ble servert var helt nydelige. I tillegg ble de servert på en morsom måte :)




Nå er mannen sendt på guttetur til Island og jeg skal hente inn litt søvn i helgen, skal bli godt med noen rolige dager!

fredag 16. september 2011

Madrid



I dag tidlig var det kaldt, man kjenner at høsten har kommet.
Jeg skal ha litt mer sommer, på søndag reiser jeg til Madrid. Hvis noen har tips om ting jeg absolutt bør få med meg blir jeg glad.

Det er forresten Potetfestival på Bryne i morgen, mye kjekt som skjer :)


lørdag 10. september 2011

Høstlig


Ny pute, fra Kremmerhuset.

Var en tur på Søstrene Grene i dag, handlet inn litt småting, blant annet kulene som henger på flaska. Tredde de på en bit med hyssing, passet fin rundt flaskehalsen.

Flasken er forresten en vanlig vinflaske som jeg har malt med restene av malingen jeg brukte på vitrineskapet.



fredag 9. september 2011

Loppefat




Kjøpte dette på loppemarked for noen uker siden

Synes fargen er fin

Passer godt på den nymalte kommoden i stua



som ikke er hvit,

men har fått denne fargen


torsdag 8. september 2011

Soverom



Soverommet vårt er ikke akkurat noe å hoppe i taket av. Det er som det var da vi flyttet inn, tre beige vegger og en lys rosa... Fint? Nope...¨

Vi har ikke kommet så langt i planleggingen, men noen tanker ligger jo på lur. Lyse vegger, en mørk. Synes "Hule" er en fin farge, vurderer den på den ene veggen.

For noen uker siden var vi på loppemarked. Kjøpte med oss et stort maleri. Den egentlige grunnen til at vi kjøpte det var rammen, men nå synes jeg bilde faktisk er litt stygg-fint så det er mye mulig vi beholder det. Tanken er at rammen skal bli knall rosa, tror det blir kult, og litt tøft inne på soverommet.

Bilde ble ikke bra, men nå orker jeg ikke ta nytt så det får være som det er. Får heller ta et bra når rammen har fått ny farge :)




Så, det spørsmålet er jo når jeg skal begynne på soverommet? Jeg må iallefall bli ferdig med gjesterommet først. Planen er at det skal være ferdig malt i helgen.





onsdag 7. september 2011

I morgen....

I morgen skal jeg male....phu.... hektiske dager!

Plommer, nytt blad i posten - i kveld skal jeg slappe av!


Ha en kjekk onsdagskveld :)

fredag 2. september 2011

Å leke seg i Photoshop

Det har vært en hektisk uke her i Sandnes, men nå er det heldigvis helg og avslapping som står for tur - D E I L I G!

Jeg syns det er kjempegøy å leke meg i Photoshop. Er stort sett selvlært, og med så mange fine videoer på nett får man jo tips og ideer i hopetall. Moro er det i alle fall!

Disse bildene er redigert i Photoshop, nesten som små miniatyrverdener.

God helg!